Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Επική «κωλοτούμπα» και «όχι» στην επιστροφή του κόσμου!Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, η… Κυβέρνηση πήρε πίσω την απόφαση της.

Με νέα σημερινή ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην επιτρέψει το άνοιγμα των κερκίδων, εξαιτίας της ανησυχίας που υπάρχει για την εξάπλωση του κορωνοϊού και του φόβου του συγχρωτισμού.

Το μεγάλο ερωτηματικό ωστόσο στην υπόθεση αυτή, είναι ποιος έβγαλε την χθεσινή ανακοίνωση, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την απόφαση και την ακυρώνει λίγες ώρες αργότερα;

Η ανακοίνωση:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι