Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΣ Λαμία την επόμενη της ήττας στους Ζωσιμάδες. Σε ένα ακόμα παιχνίδι φέτος, οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμούς. Απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά έχουν τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν είναι η ήττα καθεαυτή που προβληματίζει ασφαλώς, όσο περισσότερο η εικόνα των παικτών του Μπάμπη Τεννέ εντός αγωνιστικού χώρου. Σε ένα ακόμα ματς δεν είχαν το καθαρό μυαλό και τη διάθεση που επιβάλλεται να έχουν. Με λίγα λόγια, η Λαμία δεν έδειχνε να έχει τη δυνατότητα να ζητήσει κάτι παραπάνω στα Γιάννινα.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακόμα κι όταν εξουδετέρωσε τον άξονα του αντιπάλου, όλες κι όλες έβγαλε δύο ευκαιρίες. Αδυνατούσε να περάσει μπαλιές στην επίθεση, «χτυπούσε» από τα πλάγια και γενικότερα έκανε όσα μας έχει συνηθίσει φέτος.

Προφανώς και τα παραπάνω είναι ορατά και εντός αγωνιστικού τμήματος. Τα γνωρίζουν εντός αποδυτηρίων, το παραδέχονται και οι ίδιοι. Το ζήτημα ωστόσο είναι, τι μπορεί να αλλάξει για να διορθωθεί η κατάσταση. Διότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο οριακή γίνεται.

Η «ένεση» ψυχολογίας που ψάχνουν στον ΠΑΣ Λαμία πρέπει να γίνει άμεσα. Έχει χαθεί ήδη πολύτιμο έδαφος και τα περιθώρια -όσο κι αν είναι νωρίς ακόμα- έχουν στενέψει…

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία