Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Μόνο μέσα στη Λαμία ξέρουν τι λείπει»

Το γεγονός πως όσα και να έχουν ειπωθεί, μόνο στο εσωτερικό της Λαμίας γνωρίζουν τι φταίει για τη φετινή πορεία της ομάδας, επισήμανε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας μας -που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τα Τρίκαλα- φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή «90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος». Μεταξύ άλλων λοιπόν, ρωτήθηκε τόσο για τον ΠΑΣ Λαμία, όσο και για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Περιβολιώτης του ζήτησε να σχολιάσει τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο κ. Αμανατίδης τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι μικρές οι διαφορές. Παίζει η συγκέντρωση ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων σε τέτοια παιχνίδια. Η δυναμικότητα των ομάδων δεν είναι τέτοια που δημιουργείται μεγάλη διαφορά στην κατοχή και στις τελικές. Για αυτό παίζει πιο μεγάλο ρόλο η συγκέντρωση στο στόχο».

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Εν συνεχεία και σε ερώτηση που του έγινε για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και την εικόνα της φετινής Λαμίας, είπε: «Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει συνδέσει το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Ιστορικά, η Λαμία δεν είχε ποτέ τέτοια σταθερή και συνεχόμενη παρουσία σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό δημιούργησε και μια εξέλιξη στις υποδομές -σε κύριους και βοηθητικούς χώρους- και νομίζω πως όλα αυτά πάνε μπροστά την ομάδα. Όλη αυτή η πορεία έχει τη σφραγίδα του. Τώρα το αν κουράστηκε, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Αν λείπει κάτι από την ομάδα πάλι, μόνο μέσα στην ομάδα μπορούν να το ξέρουν».

Παράλληλα, στην εξέλιξη της κουβέντας, ο Αμανατίδης κλήθηκε να σχολιάσει και τη δική του απομάκρυνση από τον σύλλογο το Φεβρουάριο του 2014, λίγο πριν την επιστροφή στη Β’ Εθνική μετά από 35 χρόνια. Σε ερώτηση που του έγινε, για το αν το θεωρεί άδικο, ο έμπειρος προπονητής είπε: «Δεν το θεωρώ άδικη στιγμή, αυτά υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος που δούλεψα στο ξεκίνημα αυτής της ανοδικής πορείας στη Λαμία. Και πραγματικά το κρατάω μέσα στο μυαλό μου ως μια πολύ θετική ανάμνηση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σίγουρα καλές και κακές στιγμές».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία