Ακολουθήστε μας:

Έσπερος Λαμίας

Έκκληση Εσπέρου στην ΕΟΚ για επανέναρξη!

Έκλεισε στην ΕΟΚ προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι οι δραστηριότητες στα τμήματα μπάσκετ, έκανε ο Έσπερος Λαμίας.

Με επιστολή του που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Παρασκευής προς την ομοσπονδία, ο σύλλογος της πόλης μας της ζητά να συμβάλει μαζί με την πολιτεία στην έναρξη των δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά:

Αξιότιμοι Κύριοι της Ε.Ο.Κ.

Μετά τις αποφάσεις της πολιτείας, για την διακοπή όλων των αθλητικών μας δραστηριοτήτων, προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, από την λαίλαπα της πανδημίας του covid-19, ήδη έχουν παρέλθει σχεδόν τρείς μήνες.

Με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας πολλών επαγγελματικών δραστηριοτήτων και την επαναλειτουργία των βαθμίδων εκπαίδευσης, θα θέλαμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία για την άμεση έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της καλαθοσφαίρισης, ΟΛΩΝ των τμημάτων ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ σαφώς και θα θέλαμε να γίνει με κανόνες, που θα ορίσετε σε συνεργασία με την πολιτεία, ώστε να προστατεύεται η υγεία όλων των εμπλεκομένων αθλητών και προπονητών, τόσο κατά την διάρκεια των προπονητικών δραστηριοτήτων, όσο και κατά την επανέναρξη των επισήμων αγώνων, ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων.

Στην διάθεσή σας, να συμβάλλουμε με ειδικότερες προτάσεις, για την ασφαλή επιστροφή των αθλητών και προπονητών ,στους αγωνιστικούς χώρους .

ΜΕ ΤΙΜΗ

το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έσπερος Λαμίας