Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μάγκας με… τις πλάτες της Αστυνομίας!

Είναι γεγονός πως τόσο ο πάγκος της Λαμίας, όσο και οι διαπιστευμένοι στην κερκίδα, έδειξαν τεράστια υπομονή απόψε προκειμένου να μην απαντήσουν στις προκλήσεις του Αλέξη Κούγια. Ήταν φανερό πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ βρέθηκε απόψε στο «Αθανάσιος Διάκος» για να προκαλέσει. Και το έκανε με όλους τους πιθανούς τρόπους…

Χυδαίες εκφράσεις για τον Γιάννη Συρογιάννη, τον Μιχάλη Γρηγορίου και τον Μίλος Ντέλετιτς, φραστική επίθεση στον Πανουργιά Παπαϊωάννου για τα όσα έχει δηλώσει και μια ακόμα κατάπτιστη ανακοίνωση στο ημίχρονο, με εκφράσεις που δεν φανερώνουν το ποιόν ενός από τους κορυφαίους ποινικολόγους της χώρας.

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας δεν έμεινε μόνο εκεί! Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με την ανοχή των ανθρώπων της Λαμίας, «αλώνιζε» στο χώρο πίσω από τους δύο πάγκους σαν… κουμανταδόρος. Βέβαια, δεν το έκανε μόνος του, αφού είχε την προστασία πέντε βαθμοφόρων αστυνομικών, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους προσπαθούσαν συνέχεια να ρίχνουν τους τόνους.

Και ευτυχώς τα κατάφεραν περίφημα! Ιδιαίτερα στο τέλος του παιχνιδιού, όπου κάτι η ένταση από το ματς, κάτι τα όσα είχε κάνει κατά τη διάρκεια του, τον έβαλαν στο στόχαστρο όσων βρίσκονταν στην κερκίδα και τον έκαναν… κόκκινο πανί. Η παρουσία ωστόσο των Αρχών βοήθησε στην ομαλή του αποχώρηση.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Λαμιωτης

    10/03/2021 at 11:51 μμ

    ΑΛΕΚΟ ΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΦΩΝΑΞΕ ΟΣΟ ΘΕΣ!!!! Η ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!! ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΛΙΣΤΕΡΙΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!

  2. DIARKEIAS

    11/03/2021 at 1:41 μμ

    Αφού κρατά στα «χέρια» του ολόκληρη ΕΠΟ, καθώς με τόσα που λέει & πράττει, δεν θα έπρεπε να πλησιάζει αθλητικές εγκαταστάσεις ούτε στα 10 χιλιόμετρα, καλά κάνει & αλωνίζει, δεν απαξιώνετε αυτός, αλλά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία….είναι πρώτη φορά η χρονιά? Βέβαια «έπεσε» σε ευγενικούς & φιλόξενους διοικούντες, αν ήταν με κανένα ΜΠΕΟ? Θα τα έκανε αυτά???

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία