Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Ντροπή αυτό το πράγμα να λέγεται ΑΕΛ!

Από αυτή την ιντερνετική γωνία έχουμε κάνει ξεκάθαρο το πόσο συμπαθής μας είναι η τωρινή διοίκηση της ΑΕΛ. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, τρέφουμε αντιπάθεια για τα πρόσωπα που απαρτίζουν την προεδρία των Θεσσαλών.

Παρόλα αυτά -και παρότι είμαστε οπαδοί αρχικά και μετά ρεπόρτερ- προσπαθούμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται να μεταφέρουμε τα όσα γράφονται, ή πέφτουν στην αντίληψη μας. Τυφλοί δεν είμαστε, όταν κάτι συμβαίνει έχουμε τη λογική να το ερμηνεύσουμε κατάλληλα. Και ας «ζημιώνει» την εικόνα της ομάδας μας. Όσο αντικειμενικά κι αν προσπαθείς να δεις ορισμένα πράγματα ωστόσο, έρχεται η πραγματικότητα και σε βγάζει από τα ρούχα σου…

Πόσο αντικειμενικά να δούμε δηλαδή αυτό τον κλαυσίγελο που «μόστραρε» για ανακοίνωση αργά χθες το βράδυ η ΑΕΛ; Πόσες αντοχές να έχεις για να αφήσεις να πέσουν κάτω τα όσα εκεί γράφονται;

Προφανώς όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές, αλλά εδώ μιλάμε για τρομερή διαστρεύλωση της πραγματικότητας! Σε μια βραδιά που η Λάρισα είχε κάκιστη εικόνα, προσπαθούν να μετατοπείσουν τις ευθύνες τους στη διαιτησία και τον ΠΑΣ Λαμία. Και μάλιστα σε ένα ματς που αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται, αυτός είναι η ομάδα μας -λέμε εμείς!

Μιλάμε για τον ορισμό της προπαγάνδας! Μιλάμε για τον ορισμό της δημιουργίας εντυπώσεων. Τις οποίες βέβαια προσπαθούσαν με μεθοδεύσεις και αστειότητες να δημιουργήσουν από το πρωί -άσχετα αν δεν τους βγήκε. Βλέπετε δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε δημόσια σφαίρα. Αλλά οι γνωρίζοντες το ρεπορτάζ ξέρουν, όπως γνωρίζουν και το ποιος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα στα ύπουλα. Δεν θα επεκταθούμε άλλο πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά είναι ντροπή όσα προσπαθήσατε να κάνετε με την ανοχή των Αρχών και πάλι.

Αυτό που έχει τη σημασία του, είναι πως με την χθεσινοβραδινή τους ανακοίνωση, οι διοικούντες της ΑΕΛ «ξεγυμνώθηκαν». Φάνηκε και στον πλέον καλόπιστο, γιατί αυτό το δημιούργημα δεν έχει θέση στη Super League. Πολύ απλά γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που δρουν με τεχνικές ερασιτεχνικού επιπέδου.

Ασφαλώς κανείς Λαμιώτης δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης, ή αντιπαλότητας με την ΑΕΛ. Θα ήμασταν αδαείς αν δεν αναγνωρίζαμε το μεγαλείο του μοναδικού επαρχιακού συλλόγου που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα. Όσο ωστόσο οι μοίρες των «βυσσινί» βρίσκονται στα χέρια τόσο… αστείων ανθρώπων, η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Και εμείς στη Λαμία την έχουμε βιώσει από πρώτο χέρι δυστυχώς.

Ξαναείπαμε όμως, είμαστε οπαδοί και σαν οπαδοί καταλαβαίνουμε και πονάμε… Λευτεριά στην ΑΕΛ! Την ΑΕΛ που χαιρόμαστε να έχουμε αντίπαλο και γουστάρουμε να βλέπουμε τον κόσμο της στην απέναντι κερκίδα!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ