Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Ο Χαλκιάς ακόμα πληρώνει τα… σπασμένα του Κούγια!

Την ώρα που ο ίδιος διατείνεται για την «καθαρότητα» του, άνθρωποι που έχουν δώσει… αίμα για την Λαμία καλούνται ακόμα και σήμερα να πληρώσουν τα σπασμένα της ηγεσίας του στην ομάδα μας.

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο εδώ 13 χρόνια, αλλά οι δικοί του χειρισμοί είναι εκείνοι που δυσχεραίνουν ακόμα και σήμερα όσους τον διαδέχθηκαν. Όσους έβαλαν δηλαδή πλάτη, για να κάνουν 30 μεταγραφές μέσα σε ένα βράδυ, ώστε να είναι σε θέση οι «κυανόλευκοι» να κατέβουν στο επόμενο ματς και να μην μηδενιστούν. Να μην πέσουν κατηγορία, εξαιτίας της απόφασης του κ. Κούγια να αποχωρήσει για την Παναχαϊκή το Νοέμβρη του 2008, παίρνοντας μαζί του σχεδόν όλα τα δελτία του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Ole και όπως ακούστηκε το πρωί της Τρίτης στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και την εκπομπή «Κάτω η Μπάλα», ένας από τους ανθρώπους που έχουν πληρώσει ακριβά την ενασχόληση τους με τη Λαμία και ταλαιπωρούνται μέχρι σήμερα είναι ο Νίκος Χαλκιάς.

Ο γνωστός συντοπίτης μας επιχειρηματίας, ήταν εκείνος που «έστησε» από την αρχή την ΠΑΕ μετά το… πιστόλι από τον κ. Κούγια. Έβγαλε ένα πολύ σεβαστό ποσό από την τσέπη του, ώστε να καταφέρει να διασώσει την αξιοπρέπεια της Λαμίας και το πληρώνει ακόμα και σήμερα.

Πρόσφατα μάλιστα του ήρθε ένας διόλου ευκαταφρόνητος «μποναμάς» από εκείνη την εποχή. Συγκεκριμένα, ο κ. Χαλκιάς καλείται να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό σε φόρους, που αφορά την ΠΑΕ από την περίοδο 2008-09. Χρήματα που δεν σπατάλησε ο ίδιος και τα οποία αν δεν καταβληθούν, θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στην επιχείρηση του, αφού δεν θα είναι σε θέση να λάβει φορολογικές ενημερώτητες.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έδωσε πολλά χρήματα για να στήσει την Λαμία, μετά το βατερλώ που άφησε πίσω του ο Αλέξης Κούγιας. Έναν από εκείνους, που αν δεν έβαζαν πλάτη το 2008, θα άφηναν τον σύλλογο στην τύχη του και πολύ πιθανόν δεν θα υπήρχε σήμερα…

Και έχεις τον γνωστό ποινικολόγο την ίδια ώρα να φωνάζει για την εντιμότητα του και την «διαπλεκόμενη» Λαμία.  Άσε μας κουκλίτσα μου…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ