Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026

«Δεν ανταποκριθήκαμε λόγω των πολλών απουσιών»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ
«Δεν ανταποκριθήκαμε λόγω των πολλών απουσιών»

Μπορεί η Λαμία να ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Futsal, τηρουμένων των αναλογιών ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Τσαπραζλής έμεινε ικανοποιημένος.

Στο παρθενικό τους επίσημο παιχνίδι, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 7-2 από το Καρπενήσι εκτός έδρας. Ο έμπειρος κόουτς ωστόσο, επισήμανε μετά το ματς τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Λαμία, απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Αρχικά, αναφέρθηκε στους Ευρυτάνες, τονίζοντας: «Είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Το Καρπενήσι έχει πολύ καλή ομάδα, με τρία χρόνια παρουσίας στο χώρο του Futsal. Μάλιστα πέρυσι έφτασε μέχρι το Final 4 και προσπάθησε να ανέβει κατηγορία. Θέλω να τους ευχαριστήσω και για την φιλοξενία και για το παιχνίδι που κάναμε».

Εν συνεχεία, εστίασε στο πρώτο ματς της Λαμίας, αναφέροντας: «Είχαμε κάποιες απουσίες και τραυματισμούς. Πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να έρθουν μαζί μας. Ήμασταν πολύ λίγοι και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Πιστεύω όμως ότι θα το βελτιώσουμε. Σαν πρώτο παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ακολούθησε το LamiaOle

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Γράψε σχόλιο

Δεν χρειάζεται εγγραφή. Το email σου δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έλεγχο. Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού και την πολιτική απορρήτου.