Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η συν. Τύπου του Λαμία – Άρης (vid)

Στην «πρωτοτυπία» να πραγματοποιηθεί κανονικά συνέντευξη Τύπου χθες, μετά τον αγώνα με τον Άρη, προχώρησε ο ΠΑΣ Λαμία.

Πέραν από τις κλασικές δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Tv, ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο Άκης Μάντζιος μίλησαν κανονικά για το παιχνίδι εν συνεχεία στους δημοσιογράφους. Χωρίς την παρουσία των τελευταίων βέβαια, με τους ανθρώπους της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να μαζεύουν τις ερωτήσεις και να τις θέτουν οι ίδιοι στους δύο προπονητές.

Γρηγορίου: «Υπερβολική η αποβολή»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, στην συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την άποψη του πως η κόκκινη κάρτα και η αποβολή του Ελευθεριάδη, ήταν… υπερβολική. Κι αυτό διότι ο παίκτης της Λαμίας βρήκε την μπάλα και προσπάθησε να μαζέψει το πόδι, ώστε να μην χτυπήσει τον Σούντγκρεν. Από εκεί και πέρα, παραδέχθηκε την δυσκολία της ομάδας μας να διεκδικήσει κάτι με παίκτη λιγότερο, ενώ στάθηκε και στην τεράστια χαμένη ευκαιρία με τους Νούνιες και Καραμάνο στο 61ο λεπτό.

Μάντζιος: «Έχουμε πίεση για το αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε και πάλι στην δυσκολία που είχε για τον Άρη το ματς εξ’ αρχής. Σχολίασε εκ νέου το άγχος που είχαν οι παίκτες του και την έξτρα πίεση που έχουν για το αποτέλεσμα. Τόνισε πάντως, πως θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το ματς στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία