Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Όταν «ξύπνησε» ήταν αργά…

«Σπαταλώντας» ένα ημίχρονο η ομάδα σάλας της Λαμίας γνώρισε το βράδυ της Κυριακής την ήττα με σκορ 7-4 από την Υπεροχή Τρικάλων.

Οι Θεσσαλοί αιφνιδίασαν τους παίκτες του Κώστα Τσαπραζλή. Ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κυανόλευκους» να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να βγάλουν επιθέση. Έτσι, παρότι στην επανάληψη η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία βελτιώθηκε, δεν μπόρεσε να… ροκανίσει το σκορ και να επιστρέψει, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά.

Πλέον, η προσοχή της ομάδας Futsal της Λαμίας, στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕ Καλαμακίου – Αλίμου. Εκκρεμεί δε και ο ορισμός του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής με τον Αδέσποτο Αθηνών, κάτι που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Καντε κλίκ για σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Λαμία Futsal