
«Σπαταλώντας» ένα ημίχρονο η ομάδα σάλας της Λαμίας γνώρισε το βράδυ της Κυριακής την ήττα με σκορ 7-4 από την Υπεροχή Τρικάλων.
Οι Θεσσαλοί αιφνιδίασαν τους παίκτες του Κώστα Τσαπραζλή. Ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κυανόλευκους» να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να βγάλουν επιθέση. Έτσι, παρότι στην επανάληψη η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία βελτιώθηκε, δεν μπόρεσε να… ροκανίσει το σκορ και να επιστρέψει, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά.
Πλέον, η προσοχή της ομάδας Futsal της Λαμίας, στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕ Καλαμακίου – Αλίμου. Εκκρεμεί δε και ο ορισμός του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής με τον Αδέσποτο Αθηνών, κάτι που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.
Advertisement
Related Topics

Καντε κλίκ για σχόλιο
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Οι κλήσεις των διεθνών της Λαμίας
- Λες και το έκανε επίτηδες…
- «Οκτάσφαιρες» Νηρηίδες
- «Λύγισαν» στην Χαλκίδα οι γυναίκες
- Μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα για το futsal
- Τα αποτελέσματα της Β’ Φθιώτιδας
- «Δεν υπάρχουν κουμπιά, ούτε μαγικά ραβδιά»
- Ανάσα παραμονής με Βέργο!
- Βαριά, αλλά άδικη ήττα
- Επιστρέφει θριαμβευτής από την Λευκάδα!