Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Δοκιμαστικά στο futsal της Λαμίας

Την δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας σάλας της Λαμίας για την νέα σεζόν θα έχουν την προσεχή Τρίτη όσοι το επιθυμούν.

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε σήμερα πως την ερχόμενη Τρίτη, 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας.

Αυτό θα συμβεί στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, με την προπόνηση να έχει οριστεί για τις 20:00. Παράλληλα, έγιναν γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

Η ανακοίνωση:

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε στο φίλαθλο κόσμο της Λαμίας η διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος ανδρών στο FUTSAL (ποδόσφαιρο σάλας) στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο, ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί ανοικτή προπόνηση αξιολόγησης για ποδοσφαιριστές, με στόχο την επάνδρωση της ομάδας μας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου στο δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης με ώρα προσέλευσης 20:00 και αφορά ποδοσφαιριστές με έτος γέννησης 2006 και μεγαλύτερους.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χλοοτάπητα, επικαλαμίδες, κάλτσες, σορτς και φανέλα λευκής ή μπλε απόχρωσης).

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απόφαση της FIFA όσοι ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο στο 11Χ11, μπορούν πλέον να εκδίδουν ξεχωριστό δελτίο και σε σωματείο σάλας(5χ5) και να αγωνίζονται και στα δύο ξεχωριστά, πλέον, αθλήματα ακόμα και σε διαφορετικούς συλλόγους. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στο Futsal και στο 11Χ11, χωρίς κανένα περιορισμό σχετικό με το δελτίο τους με μόνο περιορισμό το 24ωρο μεταξύ των αγώνων των 2 πρωταθλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας κ. Κωνσταντίνο Τσαπραζλή, στο τηλ:6978023349.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λαμία Futsal