Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οριστικό του Φέστα!

Επίσημα πλέον από το πρωί της Πέμπτης, ο Τζιανλούκα Φέστα παραμένει προπονητής του ΠΑΣ Λαμία.

Μετά την συμφωνία των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον Ιταλό τεχνικό, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συμφωνίας τους μαζί του. Παράλληλα, έκαναν γνωστό το τεχνικό τιμ που θα τον πλαισιώνει, με μοναδική αλλαγή στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Κι αυτό, καθώς οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν πως την θέση αναλαμβάνει ο αγαπημένος πρώην γκολκίπερ της Λαμίας, Παναγιώτης Νάσης, στην θέση του Μίροσλαβ Στόνιτς.

Παράλληλα, την θέση του σκάουτερ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Φαράντος, που στο παρελθόν ξανά έχει εργαστεί στην ομάδα μας και θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον χώρο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Gianluca Festa.
Ο κ. Festa, με το ήθος και την εργατικότητά του, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Super League 1, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Συνεργάτες του κ. Festa είναι:
Βοηθός Προπονητής ο κ. Αντωνόπουλος Θεόδωρος
Γυμναστής ο κ. Παντελίδης Σάκης
Προπονητής Τερματοφυλάκων ο κ. Νάσης Παναγιώτης
Γυμναστής Αποκατάστασης ο κ. Κουκούλης Σπύρος

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Διευθυντή κ. Κασναφέρη Γεώργιο.
Συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα Scouting αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος Δημήτριος.
Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Συρογιάννης Γιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Ζαγκανάς Γεώργιος.

Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Miroslav Stojnic για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

7 απαντήσεις στο “Οριστικό του Φέστα!”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΎΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΏ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙΣ…ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΉΚΕ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΌΣ!! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΣΩΣΤΈΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΏΝ….ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!…ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΈΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΑ ΓΚΡΊΝΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

    1. Λαμιώτης Avatar
      Λαμιώτης

      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΆ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΔΩ…ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ ΈΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΕΠΊΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…. ΑΥΤΌ….

      1. Λαμιώτης Avatar
        Λαμιώτης

        ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΟΜΑ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΎΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ…

      2. Νικος Avatar
        Νικος

        Αρχίσαμε με γκρίνιααα; επειδή μερικοί βλέπετε αυτό που θέλετε μερικες ερωτησουλες. Θωρακιστηκε λέτε το προπονητικό τιμ. Ποιοι ήρθαν; ένας σκαουτερ, προφανώς για Ελλάδα, αφού αποκλείεται να ξέρει καλύτερα από τον Πιτι τον Ισπανοφωνο χώρο και ένας γυμναστής τερματοφυλακων σε μια θέση δηλαδή που δεν είχαμε πρόβλημα αλλά είναι δικό μας παιδί (αντικειμενικο κριτήριο). Όλοι οι άλλοι ίδιοι. Για τον γυμναστή δεν έχω να πω γιατί ήρθε Μάρτη μαζί με τον Καζναφερη, οπότε θα δούμε τι προετοιμασία θα κάνει το καλοκαιρι. Για το τμήμα αποκατάστασης παραμένει το ίδιο πρόσωπο, όταν όλη την σεζόν είχαμε προβληματα. Σημειώνω ότι αυτός που είναι υπεύθυνος για τις αποκαταστασεις από τραυματισμους ήταν και προπονητής Κ17 και Κ19. Ελεοοοοος. Όσο για τιμ μάνατζερ, υπεύθυνος ποδοσφαιρικου τμήματος οι ίδιοι, όταν προπονητής και ποδοσφαιριστές μίλησαν μετά το τέλος για πρόβλημα στα αποδυτήρια. Λυπάμαι, αλλά η νοοτροπία στην πόλη μας παραμένει ίδια. Καταπιατε όλοι όσα λέγατε μετα το μπαράζ (αλλαγές στο τιμ κλπ) και ξανάπιασατε το λιβανισμα.

  2. filathlos Avatar
    filathlos

    Σεβόμαστε την επιλογή αλλά οι περισσότεροι δεν συμφωνούμε βάση βιογραφικού αφού δεν στέριωσε πουθενά ως προπονητής. Σίγουρα δεν είναι κριτήριο τα φετινά παιχνίδια αφού η ομάδα αγωνιστικά ήταν στα όρια διάλυσης όταν ανέλαβε και σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Από εκεί και πέρα ενδεχομένως αυτοί που τον επέλεξαν είδαν κάτι που δεν το βλέπουμε εμείς. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία και μακάρι να μας διαψεύσει.

    1. Λαμιώτης Avatar
      Λαμιώτης

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ…ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ….ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ…

  3. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΕΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΨΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΛΟΠ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ,ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙΟΙ ΜΕΤΑΩΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΦΕΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ “ΑΣΤΑ ΧΕΣΤΑ”, ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕΖΟΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ “ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΕΙ”, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΚΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

7 Comments

7 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία