Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Τριπλό «χτύπημα» στην σάλα

Σε τρεις μαζεμένες προσθήκες προχώρησε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης για την ομάδα σάλας της Λαμίας.

Το σωματείο ανακοίνωσε την μεταγραφή τριών νεαρών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 17χρονο Δημήτρη Νικολάου από τις Λιβανάτες, τον 18χρονο Βασίλη Μαντζιούρα από την πόλη μας και τον 19χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Σοροπάνη από την Αθήνα.

Αναλυτικά:

Με την προσθήκη τριών νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας.

Συγκεκριμένα εγγράφησαν στο δυναμικό της ομάδος μας ο 17χρονος Δημήτρης Νικολάου από τις Λιβανάτες, ο 18χρονος Βασίλης Μαντζιούρας από τη Λαμία και ο 19χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Σοροπάνης από την Αθήνα.

Και οι τρεις δήλωσαν χαρούμενοι που θα φορούν τη φανέλα με το σήμα της Λαμίας στο στήθος, ενώ διαβεβαίωσαν τους υπευθύνους του τμήματος ότι με την όρεξη για ποδόσφαιρο που έχουν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (FUTSAL LEAGUE), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούν επιλογή από τα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα για την επάνδρωση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Λαμία Futsal