Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Τριπλό «χτύπημα» στην σάλα

Σε τρεις μαζεμένες προσθήκες προχώρησε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης για την ομάδα σάλας της Λαμίας.

Το σωματείο ανακοίνωσε την μεταγραφή τριών νεαρών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 17χρονο Δημήτρη Νικολάου από τις Λιβανάτες, τον 18χρονο Βασίλη Μαντζιούρα από την πόλη μας και τον 19χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Σοροπάνη από την Αθήνα.

Αναλυτικά:

Με την προσθήκη τριών νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας.

Συγκεκριμένα εγγράφησαν στο δυναμικό της ομάδος μας ο 17χρονος Δημήτρης Νικολάου από τις Λιβανάτες, ο 18χρονος Βασίλης Μαντζιούρας από τη Λαμία και ο 19χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Σοροπάνης από την Αθήνα.

Και οι τρεις δήλωσαν χαρούμενοι που θα φορούν τη φανέλα με το σήμα της Λαμίας στο στήθος, ενώ διαβεβαίωσαν τους υπευθύνους του τμήματος ότι με την όρεξη για ποδόσφαιρο που έχουν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (FUTSAL LEAGUE), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούν επιλογή από τα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα για την επάνδρωση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λαμία Futsal