Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Αδίκησε τον ευατό της η Λαμία

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 7-0 από την Υπεροχή Τρικάλων, γνώρισε η ομάδα σάλας της Λαμίας την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο.

Το τελικό σκορ αδικεί τους «κυανόλευκους» που -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- άξιζαν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Μάλιστα, στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους είχαν τον έλεγχο. Η ολιγορία τους στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους όμως, τους έστειλε στα αποδυτήρια με το 3-0 στην πλάτη.

Από εκεί και πέρα, στην επανάληψη ήταν ανάλογη η εικόνα, με τους Θεσσαλούς να βρίσκουν άλλα τέσσερα τέρματα. Θα πρέπει δε να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ Λαμία τελείωσε το παιχνίδι, έχοντας τρία χαμένα πέναλτι.

1 Comment
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
100 USDT
100 USDT
5 months ago

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Λαμία Futsal