Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξετάζουν προετοιμασία στο εξωτερικό

Μετά από μια δεκαετία, η φετινή προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία θα έχει διαφορετική προσέγγιση από εκείνες των προηγούμενων χρόνων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamia Ole, απόφαση των «κυανόλευκων» είναι να αλλάξει η λογική το φετινό καλοκαίρι. Και η πρώτη βασική κίνηση πάνω σε αυτό τον τομέα είναι η επιλογή προπονητικού κέντρου στο εξωτερικό για το «χτίσιμο» της ομάδας.

Από τις μέχρι τώρα κουβέντες τεχνικού τιμ και διοίκησης, αυτό που προκύπτει είναι πως η Λαμία θα μεταβεί εκτός Ελλάδας για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Έχουν μπει στην σχετική λίστα διάφορες επιλογές και εξετάζονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και χρόνια, από το… restart στο τοπικό της Φθιώτιδας και μέχρι σήμερα, ο σύλλογος επέλεγε το Καρπενήσι για να γίνει η καλοκαιρινή του προετοιμασία. Τόσο λόγο της απόστασης που είναι ιδιαίτερα κοντινή, όσο και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στην Ευρυτανία.

Advertisement
4 Σχόλια

4 Comments

  1. Νικος

    25/05/2023 at 3:20 μμ

    Λεφτα για πεταμα. Βρε δώστε τα για κανέναν παίχτη…

  2. Νικος

    25/05/2023 at 3:41 μμ

    Εγω πάντως χάρηκα για το αποτέλεσμα του τελικού μόνο και μόνο λόγω Λουτσεσκου.

  3. 1

    26/05/2023 at 11:35 πμ

    Η προετοιμασία στο εξωτερικό θα βοηθήσει να βρεθούν και καλύτερα φιλικά. Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Λάρισα και Νίκη Βόλου.

    • Jonny

      28/05/2023 at 1:15 μμ

      Στον Λεβαδειακό ειδικά….μόνο ο κομποτης θα ‘χει μείνει…α χαχαχα

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία