Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γίνεται και πάλι διεθνής ο Νούνιες!

Η επιστροφή του Κρίστοφερ Νούνιες στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολλοί τους συμπατριώτες του. Βάσει ωστόσο των όσων είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, όπως όλα δείχνουν θα γίνει άμεσα πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο Λουίς Φερνάντο Σουάρες παρακολούθησε από κοντά τον 25χρονο χαγ της Λαμίας στο ντέρμπι παραμονής με τον Ιωνικό -όπως είχε γίνει γνωστό πριν το ματς.

Ο ίδιος μιλώντας στους συμπατριώτες του, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Νούνιες. Μιλάμε εξάλλου για ένα παιχνίδι, που βρήκε το γκολ και γύρισε την ψυχολογία υπέρ της ομάδας μας.

Μεταξύ άλλων, ο Σουάρες ανέφερε πως: «Τον παρακολούθησα από κοντά σε ένα δύσκολο παιχνίδι και σε ένα ματς που θα έκρινε την παραμονή της ομάδας του Νούνιες ή όχι. Ήταν ο πρωταγωνιστής, έβαλε γκολ και για εμένα, ήταν ο MVP της αναμέτρησης, παίζοντας βασικό ρόλο για την παραμονή. Μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή της Λαμίας για εκείνον και μου είπαν καλά λόγια για εκείνον. Επομένως είναι κάποιος που θα κάνει την Κόστα Ρίκα να φαίνεται καλή».

Μία απάντηση στο “Γίνεται και πάλι διεθνής ο Νούνιες!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Το αξιζει

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία