Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γράφουν και φέτος για Μαχαίρα

Στο προσκήνιο μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, επαναφέρει για τη Λαμία σημερινό δημοσίευμα.

Πρόκειται για κείμενο του «Sportime», το οποίο ασχολείται με το ενδεχόμενο ο Θεοδόσης Μαχαίρας της ΑΕΚ να φορέσει τα κυανόλευκα.

Ο νεαρός εξτρέμ δεν ακούγεται πρώτη φορά στο ρεπορτάζ της ομάδας μας. Είχε ξανά απασχολήσει το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο τότε δεν είχε προχωρήσει εν τέλει η υπόιεση του. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάντως, είναι και φέτος ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα.

Ενδεχομένως οι «κυανόλευκοι» στην περίπτωση του 24χρονου, να «χρησιμοποιήσουν» το γεγονός πως δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στη μεταγραφή του Σωτήρη Τσιλούλη, ενώ το ίδιο κάνουν και τώρα στην υπόθεση του Βασίλη Κοντονίκου. Παρότι μάλιστα αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαχαίρας βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της «Ένωσης» που κάνει το πρώτο στάδιο της φετινής της προετοιμασίας στην Ολλανδία και σε αυτή τη φάση δεν είναι ξεκάθαρο αν υπολογίζεται, ή όχι από τον Ματίας Αλμέιδα.

Πέρυσι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Βόλου και τον Δεκέμβριο επέστρεψε στην ΑΕΚ. Συνολικά είχε εννιά παιχνίδια στη Super League, ενώ έπαιξε και 15 ματς με την δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου» στη Super League 2. Στη διάρκεια της σεζόν πραγματοποίησε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαχαίρας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ιωνικό. Εκεί που είχε και τον πιο σοβαρό του τραυματισμό μέχρι σήμερα, σε μια εποχή που το όνομα του ακουγόταν πολύ. Έχει υπάρξει διεθνής δε, τόσο με την Εθνικη Κ18, όσο και με την Κ21.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία