Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Θεσπρωτός!

Οριστικοί τίτλοι τέλους για τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Οι συσσωρευμένες διοικητικές και οικονομικές δυσκολίες αποδείχθηκαν ανυπέρβλητες, οδηγώντας τον σύλλογο στην απόσυρση από το πρωτάθλημα, λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη του 2026.

Η διοίκηση ενημέρωσε επίσημα την ΕΠΟ ότι αδυνατεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, βάζοντας τέλος στις συνεχόμενες σεζόν παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα. Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε η αιφνίδια αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη Λεωνίδα Ιωάννου, ο οποίος με δημόσια τοποθέτησή του έκανε λόγο για έλλειψη διαφάνειας, διοικητική αστάθεια και αθέτηση συμφωνιών.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο παρέδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών, δηλώνοντας αδυναμία να αναλάβει περαιτέρω ευθύνες. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (5/1) ελήφθη η τελική απόφαση για αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι του Θεσπρωτού να κερδίζουν πλέον τους αγώνες στα χαρτιά.

Καντε κλίκ για σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι