Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Νωρίς για επανέναρξη, πάμε προσεκτικά»

Τους τόνους επιχείρησε να κατεβάσει ο Λευτέρης Αυγενάκης την Παρασκευή μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφορικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού -που ανακοίνωσε πως οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σε γκρουπ από τις 5 Μαΐου- σχολίασε πως είναι πρόωρο το να μιλάμε για επανέναρξη του πρωταθλήματος με καταλυτική ημερομηνία τις 15 Ιουνίου.

Σχολίασε πως θα πρέπει να γίνουν σταθερά και προσεκτικά βήματα, ενώ ανέφερε πως θα πρέπει άπαντες να είναι επιφυλακτικοί καθώς ο κορωνοϊός παραμένει.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας στις 15 Ιουνίου, όπως επιθυμούν οι ομάδες. Έχουμε δρόμο ακόμα, είναι μία πυλωτική φάση που πάμε βήμα-βήμα, δειλά-δειλά.

Δοκιμάζουμε αυτή τη στιγμή τη λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, είτε ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είτε στους Δήμους, που είναι η πλειονότητα των εγκαταστάσεων ανήκουν στους Δήμους, είτε στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας είτε των άλλων αθλημάτων.

Ξεκινάμε δειλά δειλά να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο, μία διαφορετική φιλοσοφία, με κανόνες που δεν υπήρχαν, έχουμε πολλά νέα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, δεν χρειάζονται βιασύνες, δεν είναι ο καλός και ο κακός σε μία ιστορία, ο γρήγορος και ο αργός. Εδώ μπαίνουμε σε μία καινούρια φάση.

Δεν έφυγε ο κορωνοϊός, δεν τελειώσαμε με αυτή την ιστορία, δεν επιτρέπεται χαλαρότητα και φυσικά δεν μπορούμε να συζητήσουμε σε καμία των περιπτώσεων για κόσμο στις κερκίδες ακόμα και στις προπονήσεις. Αυτό το ξεχνάμε».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι