Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Εκλογές στις 11/10 στο «Blue Club»Στις 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Blue Club».

Σε σημερινή τους ανακοίνωση, οι οργανωμένοι της Λαμίας γνωστοποίησαν τα όσα συμφωνήθηκαν για διενέργεια εκλογών στην Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, επισήμανουν τα απαραίτητα προκειμένου τα μέλη τους να συμμετέχουν στις εκλογές.

Η ανακοίνωση:

Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, διενεργήθηκε στον χώρο των γραφείων του σωματείου επί της οδού Παπασιοπούλου 39 στα Γαλανέικα Λαμίας, με ώρα ενάρξεως την 18:30 μ .μ. η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση.

Κατά την Συνέλευση

• Παρουσιάστηκε από τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής έκθεση πεπραγμένων και έκθεση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2019-2020, για τις οποίες έλαβαν ομόφωνη έγκριση από τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία απάλλαξαν την απερχόμενη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπής από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.

• Εκλέχθηκε τριμελής (3) εφορευτική επιτροπή και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη αυτής, η οποία θα επιμεληθεί την διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κατόπιν σχετικής πρότασης ορίστηκε η

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 17:00 έως 22:00

ως ημερομηνία για την διενέργεια αρχαιρεσιών με σκοπό την:

• ανάδειξη πενταμελούς (5) τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου και έως τριών (3) αναπληρωτών αυτού με θητεία διετή (2ετή)

• ανάδειξη Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου αποτελούμενη από τρία (3) τακτικά μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά με θητεία διετή (2ετή).

Δικαίωμα του εκλέγειν (ψήφου) έχουν όλα τα τακτικά και ταμειακά ενήμερα μέλη τα οποία θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις-συνδρομές έως και τον μήνα Σεπτέμβριο 2020.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να:

• υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην εφορευτικής επιτροπή το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 21:00

• συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση «ότι έχουν Ελληνική ιθαγένεια, δεν τελούν σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ότι δεν έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή πλημμέλημα, που σχετίζεται με τις δραστηριότητες που αναφέρονται στο Καταστατικό του Σωματείου» (υπόδειγμα της δήλωσης θα τους δοθεί από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής)

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί