Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαραμαντάς: «Να υπερβάλλουμε ευατούς με ΑΕΛ»!

Την ανάγκη η Λαμία να υπερβάλλει εαυτόν στον «τελικό» της Τετάρτης με την ΑΕΛ, επισήμανε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο έμπειρος μπακ της ομάδας μας σχολίασε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι 150% την ερχόμενη Τετάρτη στο «Αθανάσιος Διάκος», επιβεβαιώνοντας πως το μυαλό όλων πριν το σημερινό παιχνίδι, είναι σε αυτό που ακολουθεί με τους Θεσσαλούς.

Αρχικά, ο Σαραμαντάς είπε: «Κράταμε από το δεύτερο ημίχρονο ότι βρήκαμε τα πατήματα μας και σταθήκαμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά, βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ και τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι.

Τώρα εμείς παίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και το ματς που έρχεται (σ.σ. κόντρα στην ΑΕΛ) είναι άκρως σημαντικό για εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο σοβαροί γίνεται μέσα στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει».

Για το αν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι οδηγός για το ματς με την ΑΕΛ: «Σίγουρα, αλλά πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας. Να δώσουμε το 150% για να πάρουμε αυτή την πολυπόθητη νίκη».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία