Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις…

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η τοποθέτηση του Νίκου Πάπουτσα χθες (27/7) στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με την επικείμενη έκθεση «Lamia Expo 2022».

Ο ανεξάρητος Δημοτικός Σύμβουλος προχώρησε σε μια τοποθέτηση που συζητήθηκε -και θα συνεχίσει να συζιτιέται. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η εταιρία που ανέλαβε την εκτέλεση του έργου για την έκθεση, εκπροσωπείται από μια… νοικοκυρά.

Έχει μάλιστα σχέση Νίκου Πάπουτσα με παλιότερα χρωστούμενα του ΝΠΔΔ, ΠΕΛ, προς άλλη εταιρεία…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Πάπουτσα:

«Σε εταιρεία με μοναδικό μέλος μία «νοικοκυρά», ανέθεσε η ΠΕΛ ΑΕ την διοργάνωση της έκθεσης LAMIA EXPO τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στην συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στις 06-07-2022 τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλαδή ο Δήμος Λαμίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και η αναπτυξιακή εταιρεία ΠΕΛ ΑΕ μετά του Προέδρου της, έδωσαν το σύνθημα της επανεκκίνησης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη Γενική Έκθεση «Lamia Expo 2022» από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφεραν βασικός σκοπός είναι η αναγέννηση της εκθεσιακής δραστηριότητας στο κέντρο της Ελλάδας, ώστε αυτή η πρώτη «Lamia Expo 2022» να αποτελέσει πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό με μια σύγχρονη ματιά. Ανέθεσαν δε οι παραπάνω φορείς ως μέτοχοι του νομικού προσώπου της ΠΕΛ , ΧΩΡΊΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ, την διοργάνωση της έκθεσης στην εταιρεία με την επωνυμία «PRO EXPO ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε» με έδρα την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 131 Α στην Ν. Ιωνία Αττικής.

Ξέχασαν βέβαια να μας πουν, με ποια κριτήρια, με ποια αμοιβή και με ποιες εγγυήσεις αποφάσισαν να επιλέξουν την εν λόγω εταιρεία PRO EXPO, η οποία συστήθηκε στις 22-03-2022, έχει μετοχικό κεφάλαιο μόλις 1.000€ και μοναδικό εταίρο και διαχειριστή , φυσικό πρόσωπο που ως επάγγελμα δηλώνει, ΟΙΚΙΑΚΑ.

Ερωτήματα αμείλικτα που ζητούν απαντήσεις…

Δυστυχώς ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΑΘΈΣΕΙΣ δεν συνάδουν με νέο ξεκίνημα της έκθεσης, αλλά αποτελούν συνέχιση των παλαιών πρακτικών που έφεραν την έκθεση στην σημερινή της παρακμή. Αγαπητοί φορείς εάν έχετε αποφασίσει να λειτουργήσετε την ΠΕΛ με αδιαφάνεια και χωρίς έλεγχο για το που πηγαίνουν τα χρήματα του Λαού της Φθιώτιδας να ξέρετε ότι θα βρείτε απέναντί Σας ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Πλέον δεν έχετε κανένα «άλλοθι».

Νίκος Πάπουτσας»

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Φριξος

  29/07/2022 at 11:15 πμ

  ΜΕΤΑ ΑΠ` ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Η ΑΠΟΡΙΕΣ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ;.
  ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.
  ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ;
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ